Måndag igen

Första lediga dagen nu efter att jag slutat mitt sommarjobb och den har gått i ett.
 
Började dagen med att köra pappa till flyget så att jag kunde få ha bilen tills han kommer tillbaka. Sen var det direkt hem för att rida Dockan en sväng med Vivi & Aventina. Hon var mycket mer spänd än sist jag red henne och höll konstant på att studsa och takta. Väldigt fin stundvis dock, men det hände lite för mycket i huvudet på lilla bebisen idag för att hon skulle kunna fokusera.
 
Efter Dockan var det Ezmeraldas tur. Vi hade fått lite i läxa av Anna att fortsätta jobba med slutorna så det fick vi masa oss bort till paddocken för att göra. Alpackorna gick lösa på gården idag så det blev lite miljöträning för Z att försöka dressyra när de stod precis utanför paddocken och tittade på. Det gick helt okej till en början, men när de började komma in i paddocken fick Z nog och blev livrädd. Fick hjälp av Ingela som tur var som kunde komma och ta undan dem.
 
Efter det gick hon superfint. Vi gjorde lite byten, slutor på diagonalen i både trav och galopp och växlingar mellan slutor och skänkelvikningar. Ezmeralda gjorde allt jättebra, trots att hon fortfarande har rätt så svårt för slutorna. Det går åt rätt håll i alla fall! Jag tyckte att jag verkligen hade henne framför mig hela passet idag, vi har fått till en mycket bättre bjudning det senaste och det är jätteroligt. Det går så mycket bättre att rida när man har lite häst framför sig att arbeta med istället för att behöva locka fram de där bakbenen hela tiden.
 
En snabbdusch och några kakor till lunch hemma och sen stack jag vidare till nästa stall. Hanna och finaste Maistro skulle iväg och träna så då ställde jag upp och fotade lite. Suuuperfina var de, ni ska få se! Sen åkte vi ut och åt, jag och Hanna och spenderade sedan kvällen hemma hos henne och bara myste. Kvalitetstid med min favorit helt enkelt ♥
 
Jag hoppas att ni haft en fin dag allesammans!
 
Lilla ferrarin Dockan
 Kom ihÂg mig?