Träning ger resultat

Fy tusan va de går bra!
 
Idag var de träningsdags igen, en lite mer okoncentrerad Maistro pga. att hästarna runt padocken sprang. Men en då, de är sån skillnad från för några veckor sen, han orkar börja bära sig i galoppen, traven trampar han på i.
Idag la i även inte lite bommar vilket märktes att han tyckte va jobbigt men några gånger gjorde han riktigt snyggt utan att tappa formen.
Sen blev de även en lite studds-serie på 3 hinder som han löste riktigt bra, är såååå nöjd med honom! Tyvärr orkade jag inte rida riktigt som jag hade önskat av mig själv, åkte på den dunder förkylning i helgen. I de stora hela är jag jätte nöjd!
 
 

Veckans blogg v.35

Veckans blogg vecka 35 är en jag inte läst speciellt länge, men fastnat för nu det senaste. Juli har ett jättefint före detta fullblod vid namn Rasmus som just nu är under omskolning till att bli en riktig ridhäst. De gör jättestora framsteg hela tiden och är verkligen ett ekipage som är roligt att följa.
 
Klicka in på Julis blogg tycker jag!
 
 

Imorgon är det dags!

Vi börjar inte förrän 12.15 imorgon (god bless den som glömde lägga in samhäll på morgonen...) så jag hinner med att ha hovslagaren ute på morgonen så att den där skon äntligen blir påslagen. Med andra ord får jag äntligen rida igen imorgon kväll! Efter två veckors uppehåll nu känns det verkligen på tiden att börja få rida henne igen. Visserligen har vi haft det väldigt mysigt de senaste dagarna ändå med mycket pyssel, gos och massage, men ridningen blir ändå snäppet bättre.
 
Speciellt då jag pratat med min tränare Linda i stallet idag och börjat prata lite om hur vi ska lägga upp träningarna i höst. Ska försöka se till att vi tränar varannan vecka, det är väl dit plånboken håller skulle jag tro. Jag är i alla fall väldigt taggad och det ska bli jätteroligt att visa Linda vilken utveckling hon gjort över sommaren!
 
Då hon ändå stått nu ett tag ska vi bara mjukstarta imorgon och bege oss ut på en joggingrunda runt terrängbanan och i parken ungefär. Känna lite på henne och låta henne gå i lång och låg form. Sen kan vi öka upp det lite allteftersom. Åhh som jag längtar!