Våran trip så långt

Godförmiddag! 
Nu inleder vi våran tredje dag på våran lilla semester. Som Elin skrev så startade vi i åmål där vi var på Åmåls travbana och kollade på V86 och åt glass vid någon kanal, hahaha vi har full koll ;) 

Igår drog vi vidare till Uddevalla efter många om och men. Här möttes vi av ösregn men det var bara att sätta upp tältet och försöka laga mat. 
Vissa av oss tog även ett kvällsdopp i havet i regnet.... 
Dagens midsommarplaner är väl inte mycket vi ska dra in till Uddevalla och handla lite mat och sen får vi se vad som händer.Dags för semester!

Det har varit hektiskt det senaste kan jag lova! På en dryg vecka har jag hunnit jobba både i travstallet jag fått sommarjobb i och börjat med introduktionsdagarna på mitt andra sommarjobb på ett äldreboende. Dessutom har det blivit en spontantripp till Skara, ett par dagars häng med Hanna (vilket jag nämnde) och en hel del arbete med att förbereda hästarnas stora sommarhage de snart ska flytta till. Självklart även en del häng med min favoritpålle. Hon trivs jättebra med flocken och betet än så länge så det känns skönt!
 
Nu ska jag dock lämna dem några dagar för att åka på en liten spontansemester med Hanna och Minnah. Vi börjar med att åka upp till Åmål och tälta på en campingplats där en natt och sen efter det får vi se vart vindarna för oss haha. Ska bli jättehärligt att bara hänga med mina tjejer, vi träffas alltför sällan nuförtiden. Camping brukar i vanliga fall inte riktigt vara min grej, men jag känner att det blir lite vad man gör det till så nu har jag inställt mig på attd et blir superkul. Särskilt som detta antagligen blir det enda jag åker iväg i sommar eftersom jag jobbar så mycket...
 
Ska ni åka iväg på nåt roligt i sommar? Var och när? Tell meee!!
 
Finaste igår 

Hööks fynd!

I lördags kom jag äntligen iväg till Hööks rean, eller ja den började i onsdags eller nått. Fick med mig lite hem tyvärr inte dom ljusrosa ridbyxorna som jag spanat in, så jakten på rosa ridbyxorna fortsätter ;)
Först ut är en helt vanlig pike från CRW, fick betala 139,50kr!
Länk här!
Sen en riktigt snygg hoodie från JH, kostade 349kr
Till sist en rosa/röd somrig kabelstickad tröja från CRW, kostade 139kr
Hittade inte tröjan på hööks hemsida tyvärr.

Sen fick jag även med mig två par ridstrumpor som var väldigt nödvändigt, tyvärr inte på rean. Är super nöjd med inköpen och allt kommer nog användas flitigt. Förresten om ni vet några bra rosa ridbyxor får ni jätte gärna kommentera!