Härlig Flyinge-dag!

Verkligen en härlig dag idag, superfint väder, Breedersveckan, Flyingedag - kan det bli bättre?!
 
På körningen imorse fick vi köra på Warren Hastingsbanan - en stor utomhusgräsbana typ. Jag och Sofia hade Bonneville som är min favorit av körhästarna. Det gick superbra och han kändes verkligen jättefin större delen av passet. Fick även massa positiv feedback från Marie, vår körlärare, så det var roligt!
 
Stallövningen gick åt till att kolla på 5-åringar från dressyrläktaren, därefter lunch, en superbra clinic med Bosse (Bo Jenå, landslagskapten i dressyr (!!!)) och sen foderstatsberäkning på hippologin. Härlig dag p Flyinge helt enkelt!
 
Efteråt hade jag och Z en bokad tid med sadelprovaren, men efter en timmes väntan fick jag tag på människan som helt hade glömt att hon skulle komma... Kändes lite oseriöst, men hon verkade ändå trevlig och väldigt ledsen för sin miss, plus att hon erbjöd rabatterat pris på tiden vi bokade in nästa vecka så hon fick en chans till ändå. 
 
Jag & Z var ute en sväng i solnedgången uppe vid fälten med Vickan & Sunny istället, vilket var supermysigt. Z var lite trött, men med humöret i topp i alla fall.
 
Hur har eran tisdag varit?
 
 


Stallmorgon

Godmorgon allihop!

Efter en hetsig vecka är det verkligen superskönt att ha en helg där man bara kan ta det lugnt utan några måsten och deadlines. Har varit i stallet hela morgonen, morgonfodring och sen en massa pyssel man inte riktigt hinner med annars. Så skönt att bara kunna ta det lugnt!

Just nu ska jag precis ta in lilla Z för att gå bort till Hastings och jobba lite från marken. Hon blev masserad i torsdags och skulle därför ta det lite lugnt i två dagar så då passar det perfekt att jobba lite från marken, sånt kan det ju aldrig bli för  mycket av. 

Ha en bra dag så hörs vi senare!
En favoritDessa ridbyxor
Dom är extremt sköna och väldigt snygga enligt mig. Planerar att köpa ett par till bara för att ha sen när dem jag har går sönder, då förstår ni hur mycket jag faktiskt gillar dom. Det nog dom av mina ridbyxor som sitter bäst.

Dom finns på hööks för endast 649kr!

/Hanna