Roligt roligt roligt!

Gissa vad som blev bestämt sådär lagom spontant nu på kvällskvisten! Jag och Merlin taggar träning imorgon!
Det ska bli roligt men samtidigt lite sorligt, med tanke på att det troligtvis är sista gången jag rider lektion på Merlin. Så ska åka dit i god tid så Merlin hinner torka eftersom det ska regna hela dagen i morgon så får han stå med mystäcke under tiden jag pysslar med lilleman.
Får se om jag ger mig ut i regnet och longerar eller om det bara blir pyssel, man kan ju alltid hoppas på lite uppehåll då och då typ precis när jag ska rida ;)
Om jag har massa tid kanske det blir ett par knoppar eller två för Merlins del, kanske det får vänta till photoshooten.
 
Så nu ska jag planera upp min dag imorgon så jag inte behöver stressa.. Hoppas ni har haft en bra start på denna veckan!
Glöm inte tycka till om outfiten till photoshooten! Inlägget finns här
 
 
/Hanna
 

Godmorgon!

Är i skrivande stund på väg till skolan, eller ja väntar utanför Ica på ett par kompisar som ska köpa provfika. Vi har ett JÄTTESTORT fysikprov idag som hela helgen och förra veckan lagts på att plugga till, men känns ändå som att det kommer att gå kass. Sen fick vi även den briljanta idén att vi, innan ett tretimmarsprov, skulle cykla hela vägen till skolan, ungefär 15 km...

I eftermiddag ska Ezmeralda ridas ut en snabbis, har inte så mycket tid att lägga i stallet idag eftersom det är banbygge inför veckans hopptävlingar ikväll som jag ska hjälpa till med, men det blir nog bra ändå. Skönt för henne att ta det lite lugnt. Photoshoot på gång!

Jag och Elin planerar att ha en sista photoshoot med Merlin och Leo. Tänkte att ni ska få vara med och bestämma hur outfiten ska se ut.
Det enda som egentligen är bestämt är schabraket

Det här känner ni igen va?  Det ligger i en höökspåse på mitt rum och samlar damm, hehe.
Men ser är det resten, hade jättegärna velat linda Merlin men har inga lindor och vet inte om jag vill lägga pengar på det för en gång. Så troligtvis blir det de gamla vanliga svarta benskydden.
Så frågan är: ska jag ha mina JW-byxor(marinblå med röda och vita sömmar och flaggan)
Eller
(Bild från google)                                           Jeansliknande från hööks
Sen tröja är det antingen en HV-Polo långärmad röd
Eller en marinblå "stickad" långärmad tröja med en vit pike under. Hittade tyvärr ingen bild, men det är den tröjan jag har på mig på bilderna i headern.
 
 
Vad tycker ni?
/Hanna