Nostalgi

Hittade in i gamla bildarkiv på datorn vi har här hemma och gud vad mycket minnen som kom flödande på en gång, massa gamla bilder på Z bland annat. Det är en väldans utveckling hon har gjort, det märks så tydligt när man ser på bilder. Sen har hon ändrats en massa i färgen också, mycket mycket ljusare är hon nu.
 
Bjuder på lite gamla bilder från 2013 så kan ni få se själva! Inte jättelik den Ezmeralda man känner idag direkt...
 
 

Drar norrut

Nu lämnar jag jobb och hästar för ett par dagar och drar till Stockholm över helgen. Så mycket som jag har jobbat det senaste tycker jag att det är en rätt välförtjänt semester och det ska bli väldigt skönt faktiskt.
 
Jag och Annie tar tåget upp nu i eftermiddag och så ska vi möta upp några av våra Flyingepolare där uppe. De inhemska stockholmarna ska sedan få stå ut med att turista med oss under helgen, får se hur det går...
 
Min kompis Hanna ska pyssla om Ezmeralda så det går ingen nöd på henne. Speciellt inte med den enorma gräshagen hon går i nu med sina ardennerkompisar. Blir nog skönt för henne också att få en lugn helg efter ett par dagar med mycket hårt arbete så kan vi köra på ordentligt igen nästa vecka.
 
Ni får ha en superbra helg hörni så hörs vi i nästa vecka!
 
 

En riktig glädjespridare

Den lille ponnyn kan verkligen göra vem som helst på bra humör!

Jag och Elin var i Lördags och hälsade på mina favoriter Merlin och Leo, jag ÄLSKAR verkligen att vara där. Man kan slappna av och vara sig själv, sen att träffa hästisarna är så mysigt. Två helt okomplicerade hästar, även fast den där lille Leo har sina busiga sidor ;)

 

Bilder på Merlin kommer också såklart!