Dagens hoppträning

Idag har hon verkligen bjudit på en superkänsla, min fina lilla grå! Det var nog ca fyra veckor sedan vi hoppade senast nu och med tanke på att vi ska tävla om en vecka kändes det välbehövligt att hoppa lite innan dess.
 
Till en början var hon supertaggad, när vi fick hoppa fram på ett par cavalettisar gick det lite hejvilt ett tag, men hon slappnade av relativt fort ändå och fokuserade på uppgiften. Efter det var det inga större problem, hon var i allmänhet väldigt påverkbar idag. Sa jag något så lyssnade hon direkt och det mesta gick väldigt enkelt och okomplicerat.
 
Vi fokuserade mest på att hoppa små banor med titthinder och avslutade med en lite längre bana på 1 m. Det var inga konstigheter något av det. Visserligen tvekade hon lite första gångerna mot titthindrena, men så fort jag påminde henne om att det visst var en bra idé att hoppa så gjorde hon det utan några större bekymmer. Visserligen har vi fortfarande lite svårt med avstånd båda två så ibland blir det lite nära och ibland lite långt, men över kommer vi och hon ställer verkligen upp i alla lägen. Det sa Astrid att hon tyckte var en jättebra egenskap Ezmeralda har, att hon är så väldans samarbetsvillig och en riktig arbetsmyra. Annars var hon väldigt nöjd med oss i allmänhet och trodde att det nog inte ska vara några problem att komma runt banan på tisdag. Roligt!
 
Kan bjuda på en liten film på halva sista rundan från instagram :)
 
 

Ett filmklipp publicerat av Elin (@ezelch)Nov 29, 2016 kl. 11:41 PSTJosefin    ï  

Kul att det gick så bra och det ser riktigt fint ut! :D

Ellen - tävlingsryttare    ï  

Duktiga!

Anita    ï  

Härligt :D


Kom ihÂg mig?