Öppet hus nu på söndag!

Är du sugen på en gymnasieutbildning med hästar på schemat? Eller varför inte en vidareutbildning efter gymnasiet till hovis, hippolog eller unghästutbildare?
 
Nu på söndag har Flyinge öppet hus där ni kan få veta mer om alla Flyinges utbildningar. Stallarna är öppna, lika så elevhemmen. Det kommer även att bjudas på flertalet inspirerande miniclinics, bland annat en av mina kompisar som behandlar sits och en uppvisning i parkörning av oss i körgruppen. Det vill ni inte missa! Dessutom ska ingen mindre än Sveriges egen förbundskapten Henrik Ankarcrona hålla clinic!
 
Jag och mina härliga klasskompisar kommer att finnas på plats hela dagen, både i stallarna, på läktaren och på elevhemmet för att svara på frågor, dela ut pepparkakor och visa nyfikna besökare runt. Vi ses väl?
 
 
 
 

Videohälsning från Isabelle, Elin och Viktoria i HG3. Ni missar väl inte att Flyinge har öppet hus nu på söndag, 11-15. Kom och träffa oss, besök de öppna stallarna och inspireras av olika miniclinics. Vi ses väl? 😉 #gymnasieval #hippologigymnasiet #flyinge #öppethus

Ett filmklipp publicerat av Flyinge Hippologigymnasium (@hippologigymnasiet) Nov 28, 2016 kl. 7:29 PST

 
En lite småcharmig video vi la upp på hippologigymnasiets instagram häromdan. Följer ni den inte så har ni missat något! ;)