Superträning och Flyingedag

Hallihallå allihop!
 
Nu är jag back on track, frisk som en nötkärna och kör hårt igen. Skönt!
 
Z var fruktansvärd med nya medryttaren igår, stackars människan hade spenderat en och en halv timme på att få in hästen från hagen... Efter mycket krångel och arbete från marken gick det i alla fall och som tur är gav hon inte upp för det utan ska fortsätta efter lovet. Usch, såå pinsamt att hon betedde sig så! 
 
Som tur var så var hon verkligen perfekt på träningen idag i alla fall, bästa hon någonsin känts. Framme för skänkeln, jättekänslig, rund och bärig i formen och superambitiös. Linda tyckte att hon blivit så mycket bättre sen vi tränade sist, jättekul att höra! Vi jobbade mycket rakriktning och att få koll på yttersidan, jättenyttigt verkligen.
 
Annars så har det varit Flyinge-dag idag, red Propell igen på morgondressyren vilket gick rätt dåligt tyvärr. Vi kommer inte riktigt överens han och jag och även om det kändes bra stundvis väger det inte upp de dåliga stunderna som var aningen fler. Aja, troligtvis hästbyte till nästa gång! Lunchclinicen var med Mette om sits och inverkan, väldigt intressant och en hel del nya tips och synsätt. Tycker verkligen om lunchclinicsen, man lär sig alltid en massa nya bra grejer!
 
Imorgon är det lång skoldag och sedan ska jag och Z hoppa P&J typ direkt efter att jag kommer hem. Får hjälp att göra iordning henne av fina vänner, så underbara ♥ Vi ska hoppa 80 x 2 så lite högre än i lördags, men fortfarande småskutt liksom. Är lite orolig över att hon ska ha så mycket träningsvärk efter idag att hon inte orkar hoppa, men det är ju rätt lågt liksom så tror inte att det är någon fara. Resten av veckan ska hon få gå väldigt lugnt i alla fall.
 
Gammal träningsbild i brist på nya. Tänk er detta fast hundra gånger bättre, bästa Z ♥