Mitt höstlov so far

Hallihallå alla fina! Lovet har verkligen gått såå fort, lite sorgligt ändå att det allra sista höstlovet snart är över...
 
Jag började lovet med att skriva högskoleprovet förra lördagen. Det kändes helt okej, även om det kanske inte riktigt räcker hela vägen för att komma in på läkarprogrammet tyvärr. Men det kommer ju fler gånger!
 
På söndagen drog jag, Emelie och Vickan till Köpenhamn för att gå på Twenty One Pilots på kvällen. Det var en helt galet bra konsert, de var riktigt, riktigt bra live. Inte helt dumt att kunna säga att man sett sitt favoritband live heller... Vi sov över på ett hotell i Köpenhamn och hängde där under förmiddagen på måndagen också. En sjukt mysig stad ändå, jag hade aldrig varit där innan.
 
Måndag kväll kom världens bästa Hanna ner vilket var supermysigt. Hon agerade groom på tisdagens hopptävling. Jag och Z gjorde vår debut på 1 m, men det gick tyvärr inte alls som förväntat. Trots att höjden känts enkel både på framridningen och dagarna innan så stannade vi ut oss. Tråkigt, men det är sånt som händer, det är inte hela världen. De hinder vi kom över inne på banan hoppade hon jättefint i alla fall.
 
Sen i onsdags åkte jag upp till Fotskäl för första gången på länge och här hänger jag ända tills imorn. Jag har hunnit hälsa på både min älsklingsGloi, träffa kompisar och familj och agera hästklippare åt alla Lindas hästar. Lite ridning, plugg och slapptid har också funnits med på ett hörn. 
 
Sammanfattningsvis har jag verkligen haft ett superbra lov, har hunnit med allt jag velat och lite till. Nu känner jag mig nästan redo att ta tag i resten av höstterminen. Finaste Z har fått hänga med medryttaren de senaste dagarna, men imorn ska jag hinna förbi stallet och pussa lite på henne hade jag tänkt. Längtar!
 
 
 
 


Emelie Andersson    ï  

Låter väldigt bra tycker jag! :)

MalinKalin    ï  

Hehe kul att klippa mönster och sånt på ponnyrumpor ;)


Kom ihÂg mig?